ALT GODT FRA LEA

PIND

Oliver Stilling har lavet et vidunderligt interview med vores Lea.

Her er et link:

https://foljeton.dk/15006/lea-marie-loeppenthin-interview

Interviewet fik mig så også lokket ind i on-line magasinet Føljeton for første gang. Det er noget af det mest vedkommende og velskrevne, jeg længe har mødt på nettet. Kan varmt anbefales til alle, der går op i det med samfundet, eller hvad det hedder nu om dage hjemme i Fædrelandet. Og ja, med Deadline-kommentator m.m. Lars Trier Mogensen ved roret, hører de vel hjemme et pænt stykke ude på Venstrefløjen. Men så kan man jo bare læse The Economist bagefter som en modgift. Samme irriterende Mogensen har iøvrigt et fortræffelig Brexit-indslag i Føljeton’s weekend-udgave.

Jeg måtte love Føljeton ikke at copy-paste hele interviewet med Lea, for de vil forståeligt nok gerne have nogle flere betalende surfere. Men jeg tror lige, at jeg stjæler et af de dejlige pix, som Oliver tog af Lea, mens de gik rundt på Assistens kirkegården.

IMG_3699.jpg

Lea taler om det hele med Oliver Stilling. Det er også hans pix.

Assistens Kirkegård er et fantastisk sted at gå og fundere over livet. I sommer gjorde jeg det igen-igen med Lea og hendes tre søskende. Efter lange gode og sjove samtaler på kryds og tværs, endte det sådan her:

FullSizeRender

De fantastiske fire – Nederst Anna Cecilie (13) og Andreas (24). Øverst Lea (28) og Joachim (34)

Jeg kunne fortælle meget mere om disse fire og Assistens kirkegården, men det må blive en anden gang. Lige nu må jeg videre med at godkende en stor stak fakturaer, mens monsum-regnen trommer løs og skyller det støvede Vientiane rent for en altfor kort stund.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s