MARTS ER BEDST!

lea-03

Lea læser op ved udgivelsen af ‘Nervernes Adresse’ hendes debut i 2014. Nu kommer ‘marts er bedst’.

Kl 6 i  morges vågnede jeg op til nogle screen shots i læsbar so-so opløsning. Vores Lea er klar med sin nye digtsamling ‘marts er bedst’, der udkommer på det meget lille forlag Ov Bi Dat i 200 håndsyede eksemplarer. Syet af Lea selv med venners hjælp.

forside

Lea har givet mig lov til at vælge ét digt til deling her, forud for udgivelsen. Jeg tog det, der gjorde mest ondt og mest godt at læse. I kan glæde jer meget til også at læse de andre.

Os

Os-02

Os-03

 

 

 

One thought on “MARTS ER BEDST!

  1. Kære Thomas
    Et smukt og smerteligt digt – sagt af en der sjældent læser digte. Men man kan udtrykke meget i den form, meget der ville fylde bøger som så skulle omskrives til krimier for at kunne sælges. Men digtning er en satsning og en risiko, nøje afstemt med indholdet her. Hvordan kan man lettest købe digtsamlingen – jeg nød forresten den første af slagsen af Lea. Fortæl hende at hun fortsat skal insistere på at digte og udgive dem. Vil hun videre skal hun på et tidspunkt fusionere med andre kunstformer der vil det samme.
    Utroligt så vidt hun og dine andre børn spænder, de kommer vidt omkring intellektuelt, åndeligt, kunstnerisk, romantisk og 10000 vis af kilometre rundt i verden.
    Du er en rigtig god far der støtter dem med alt hvad du kan og sikkert håber, at de undgår præcist det du selv måtte igennem når livet var slemt. Men det er ikke hvordan de har det – men hvordan de tager det, som gør forskellen.
    Gad vide hvor jeg selv var henne den gang – og hvordan overlevede man egentligt livet. Vi vil helst kun erindre de bedste oplevelser, mens det formentligt var de værste der udfordrede og formede os indtil nuet, – hvor vi i dag lever på de valg vi traf og kæmper for at træffe flere valg helt frem til den dag hvor Den Store Gamechanger kræver sit. Kh Flemming i toget på vej til arbejde….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s